Nieuwe video van de drum & bass band KNARS en de track ‘Push It To The Limit’ in game Borderlands 3

19 september vertoont KNARS hun nieuwste video ‘Can’t Get a Hold of Myself’ aan de buitenwereld. Op 20 september zal dit gevierd worden met een releaseparty in Hedon te Zwolle. De track, geheel gezongen door KNARS’ zanger en trombonist Isaac McCluskey, inmiddels opererend onder alias IHAKA, vertelt over het maken van fouten, en het verliezen van zelfcontrole. ‘Het niet kunnen weerstaan van verleiding’. De track wordt al geruime tijd live gespeeld door de band en staat bij elk optreden garant voor de moshpit.

De video voor ‘Can’t get a Hold of Myself’ is gemaakt in samenwerking met Andres Fouché (regiseur van o.a. muziekvideo’s van Dope D.O.D. en MY BABY). De video bevat een operatietafel-, ontsnappings- en vechts-scene die opgenomen zijn in het oude Colored Monkeys Headquarters in de oude Auping fabriek in Deventer, en is gevuld met vele figurantenrollen. “De track kwam tot stand tijdens een fase waarin ik me soms erg verdwaald voelde, wat zich natuurlijk uitte in extremen”, aldus frontman Isaac McCluskey

De video kondigt een reeks van releases rondom de single aan. Elke maand zal er een remix volgen van bevriende artiesten waaronder Madcore en Las Medicinas. 20 september wordt de release van de video gevierd in Hedon met VJ en bevriende drum’n bass artiesten de randprogramering verzorgen.

Daarnaast is de track “Push it to the Limit” gebruikt in de nieuwe game-trailer van Borderlands 3. De release van degame Borderlands 3 is op 13 september wereldwijd voor Windows, Xbox en Playstation. De vorige editie van de game Borderlands 2 verkocht 13 miljoen exemplaren. KNARS’ track ‘Push it to the Limit’ werd door de game ontwikkelaars gevonden en gebruikt als de nieuwe lead tune van de laatste trailer. ‘Push it to the Limit’ is al geruime tijd op Spotify te beluisteren, maar wordt op nieuw uitgebracht in een radio edit vorm.De game trailer waarin de track van KNARS wordt gebruikt kwam op 14 augustus online via het Youtube kanaal van Borderlands, en had in enkele dagen meer dan 4 miljoen views.

Links
BORDERLANDS TRAILER:
FROM THE MADOUSE ALBUM
RADIO EDIT PUSH IT TO THE LIMIT

LIVE
14-9-2019 Au Son d’eu Lo Festival – Tessy Bocage (FR)20-9-2019 Hedon – Zwolle
27-9-2019 Hemkade 48 – Zaandam
4-10-2019 DB’s – Utrecht
18-10-2019 W2 – Den Bosch