TURN LIKE YOU CAN’T GET A HOLD OF YOURSELF! REMIXES

KNARS heeft de afgelopen tijd veel gespeeld, zonder uitzondering, de plaats delict achterlatend als een bemoshpitte, modderigge bedoening. De band kreeg weleens te horen dat hun muziek 'Te ruig' was, of 'niet echt iets dat je op Spotify aanzet'. Echter verzon producer en frontman Martijn Holtslag een oplossing. En begon aan de slag te gaan met verschillende varianten van de band's laatste single 'Cant get a Hold of Myself', maar dan uitgevoerd in andere genres. Al snel riep hij de hulp in van verschillende producer vrienden om te kijken of er meer uit de muziek te halen viel. De geboorte van een nieuw remix-project. Met als resultaat een wijd scala aan sferen die de muziek van KNARS toegankelijk maken voor nieuwe fans, zonder afstand te doen van het rauwe randje wat KNARS tot KNARS maakt.

KNARS heeft de afgelopen tijd veel gespeeld, zonder uitzondering, de plaats delict achterlatend als een bemoshpitte, modderigge bedoening. De band kreeg weleens te horen dat hun muziek ‘Te ruig’ was, of ‘niet echt iets dat je op Spotify aanzet’. Echter verzon producer en frontman Martijn Holtslag een oplossing. En begon aan de slag te gaan met verschillende varianten van de band’s laatste single ‘Cant get a Hold of Myself’, maar dan uitgevoerd in andere genres. Al snel riep hij de hulp in van verschillende producer vrienden om te kijken of er meer uit de muziek te halen viel. De geboorte van een nieuw remix-project. Met als resultaat een wijd scala aan sferen die de muziek van KNARS toegankelijk maken voor nieuwe fans, zonder afstand te doen van het rauwe randje wat KNARS tot KNARS maakt.

De komende maanden zullen er 5 remixes in compleet andere stijlen worden gereleased. KNARS kreeg remix-assistentie van producer Madcore voor een 4×4 Future Bass remix, Lifecycle voor een vieze Neuro Drum and Bass remix, en ook het team van label Sound Unbound werd ingeschakeld voor medische aanpassingen.

De eerste remix is een Dub remix die frontman Martijn Holtslag zelf in elkaar zette, geinspireerd door dub legenes als Prince Fatty, Lee ‘Scratch’ Perry en Mad Professor. Die meteen werd geimplementeerd in hun liveshow.

KNARS maakt Breakbeat drum’nbass punk. De band staat bekend om hun rauwe energie. Recentelijk releasden ze het album’From the Madhouse’.
Met ‘angry-young man’ lyrics, pompende breakbeats, hardstyle synths en in your face blazers lokt KNARS je mee in hun ontsnapping van het Gekkenhuis dat deze wereld is. Hun overweldigende rauwe electronische gekte betekent een alles meesleurende moshpit.

KNARS speelde veel festivals en zalen in NL, en ontving lovende recensies. Ze kregen internationale aandacht met hun tour oor Hongarije, Belgie, Frankrijk en Tsjechie, en werden opepikt door Amerikaanse en Engelse muziekblogs. In 2019 werd hun single “Push it to the Limit’ gebruikt in de gametrailer soundtrack van Borderlands 3, die miljoenen views kreeg.

Knars releasde eerder de singles Bad Trip, Fuckup, Blood on my Mind (Met Harry Piekema), She Twisted en Dragging me Deeper. Het project is volledig onafhankelijk, zonder label, manager, publisher of subsidie. Producer/Frontman Martijn Holtslag stond in het nieuws nadat hij in elkaar geslagen was na een avond uitgaan, en met de verse blauwe plekken meteen een video besloot te maken voor de track Fuckup, als middelvinger naar de haat.